Sâncraieni nr.736,Jud.Harghita,România, 0745-501-500

Termeni și condiții generale

Termeni și condiții generale

Prin accesarea, navigarea, utilizarea și rezervarea site-ului Magic Moments, sunteți de acord că ați citit și ați înțeles următorii termeni și condiții (inclusiv declarația de confidențialitate) și sunteți de acord cu termenii și condițiile incluse în acesta.

Oaspeții pot rezerva camera de check-in de la ora 15:00 în ziua sosirii (check-in) și trebuie să lase check-out până la ora 11:00 în ultima zi de ședere. La sosirea oaspetelui, trebuie să își dovedească identitatea înainte de ocuparea camerei și să completeze un formular de cerere.

 În același timp cu formularul de cerere completat și semnat, oaspetele acceptă și respectă Termenii și condițiile generale și politicile teritoriale ale Magic Moments Pension.

Rezervare

Rezervarea este confirmarea rezervării scrise a clienților trimisă de Furnizorul de servicii, care conține subiectul, locația, durata și prețul serviciului, precum și plata a 50% din costul total al cazării necesare pentru finalizarea rezervării.

Contractul va fi încheiat printr-o confirmare scrisă a rezervării scrise sau orale a clienților trimisă de Furnizorul de servicii și va fi considerată a fi un contract scris.

Politica de anulare

În cazul în care Furnizorul de servicii nu achită suma de 50% confirmată de confirmarea rezervării, rezervarea va fi anulată.

Clientul se angajează să informeze proprietarul despre orice anulare, modificare sau orice altă schimbare a serviciilor pe care le-a comandat înainte de începerea serviciului.

În cazul comenzilor individuale, este posibilă anularea gratuită cu 4 zile înainte de sosire. În cazul în care oaspetele nu ajunge sau nu își anulează comanda până la termenul stabilit, pedeapsa este aceeași cu cea de zi cu zi.

Este posibilă transferarea rezervărilor deja finalizate și confirmate la o altă dată sau schimbarea numărului de angajați în funcție de capacitatea disponibilă.

Prețuri

Prețul serviciului se poate modifica în timpul perioadei de vacanță evidențiate.

Metode de plată

Numerar sau transfer bancar

Fumatul, animalele de casă

În nici un caz Furnizorul de servicii nu poate primi animale de companie.

Întreaga clădire a furnizorului de servicii nu este o zonă de fumat, prin urmare fumatul este interzis în clădire și în special în camerele de oaspeți.

Parcare

Pensiunea are parcare securizată; cu toate acestea, vă recomandăm să nu lăsați în mașină obiecte de valoare.

Nevoi speciale

Dacă aveți nevoi speciale, vă rugăm să ne informați în prealabil pentru a vă face șederea plăcută.

Refuzul de utilizare a locuinței, rezilierea contractului

Locuința are dreptul să rezilieze contractul și să refuze să ofere serviciul în cazul în care oaspetele

  • 1.Nu îndeplinirea obligațiilor de plată.
  • 2. Oaspetele nu utilizează spațiul de cazare conform destinației
  • 3. Suferă de o boală infecțioasă
  • 4. Sub influența drogurilor
  • 5. Se comportă într-o manieră inacceptabilă, imorală, violentă, inconsistentă în casă și în mediul său.

Loialitate

Ne rezervăm dreptul de a acorda bonusuri și reduceri clienților noștri loiali și permanenți.

Clientul declară că a citit și a înțeles termenii și condițiile din Termenii și condițiile generale. Nerespectarea sau ignorarea Termenilor și condițiilor generale nu va scuti oaspetele de obligațiile sale.