Csikszentkirály 736 szám, Hargita megye,Románia , 0745-501-500

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

 

A Magic Moments weboldalának hozzáférése, böngészése, használata, valamint foglalás elvégzése esetén Ön elfogadja, hogy elolvasta és megértette az alábbi feltételeket és szabályokat (beleértve az adatvédelmi nyilatkozatot), és egyetért az azokban foglaltakkal.

A Vendég a panzio szobát az érkezés napján 15:00 órától foglalhatja el (Check in), és az utolsó tartózkodási napon délelőtt 11:00 óráig köteles elhagyni (Check out). A Vendég megérkezésekor személyazonosságát a  szoba elfoglalása előtt igazolni valamint bejelentőlapot kitölteni köteles.

 A kitöltött és aláírt bejelentőlappal egyidejűleg a Vendég a Magic Moments Panzió Általános Szerződési Feltételeit valamint a területi házirendeket elfogadja, és köteles betartani.

Foglalás

Foglalás a Vendég írásban leadott foglalásának a Szolgáltató által megküldött visszaigazolása, mely tartalmazza a szolgáltatás tárgyát, helyét, időtartamát és árát, valamint a foglalás véglegesítéséhez szükséges, a teljes szállásköltség 50 %-ának megfizetésére vonatkozó adatokat.

A Szerződés a Vendég írásban, vagy szóban leadott foglalásának a Szolgáltató általi írásban megküldött visszaigazolásával jön létre, és így írásban megkötött Szerződésnek minősül.

Lemondási feltételek

Amennyiben a Szolgáltató által a foglalás megerősítéséhez kért 50 % megegyezés szerinti határidőig nem kerül megfizetésre a foglalás törlésre kerül.

A Vendég kötelezettséget vállal arra, hogy az általa megrendelt szolgáltatások esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően, tájékoztatja a szállásadót.

Egyéni megrendelések esetén kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőzően 4 nappal van lehetőség. Amennyiben a Vendég nem érkezik meg, illetve rendelését nem mondja le a megfelelő határidőig, a kötbér mértéke a napi szobaárral azonos.

Már véglegesített és visszaigazolt foglalás más dátumra történő áthelyezésére, vagy a létszám módosítására a szabad kapacitás függvényében van lehetőség.

Árak

Kiemelt ünnepi időszakban a szolgáltatás ára változhat.

Fizetési módok

Készpénz vagy banki átutalás

Dohányzás, háziállatok

A Szolgáltató szálláshelyére semmilyen esetben sem vihető be háziállat.

A Szolgáltató szálláshely teljes épülete nem dohányzó terület, ezért az épületben és különösen a vendégszobákban tilos a dohányzás.

Parkolás

A Panzio biztonságos parkolóval rendelkezik; azonban azt ajánljuk, hogy ne hagyjon semmilyen értéktárgyat az autóban.

Különleges igények

  Ha bármilyen különleges igénye van, kérjük, előzetesen értesítsen minket, hogy élvezetessé tehssük nálunk tartózkodását.

Szálláshely használat visszautasítása, szerződés megszűnése

A Szálláshely jogosult a szerződést felmondani és a szolgáltatásnyújtást megtagadni amennyiben a Vendég

  • 1. Nem teljesítési fizetési kötelezettségét.
  • 2. A vendég nem rendeltetésszerűen használja a szálláshelyet
  • 3. Fertőző betegségben szenved
  • 4. Drog befolyása alatt áll
  • 5. Elfogadhatatlan, erkölcstelen, erőszakos, összeférhetetlen magatartást tanúsít a házban és környezetében.

Hűség:

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bónuszokat és engedményeket adunk hűséges és állandó ügyfeleinknek.

A Vendég kijelenti, hogy az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat megismerte,  azokat tudomásul vette. A Vendéget kötelezettségei alól az Általános Szerződési Feltételek nem ismerete, illetve figyelmen kívül hagyása nem mentesíti fel.