Csikszentkirály 736 szám, Hargita megye,Románia , 0745-501-500

ESKÜVŐ

 

„Mindenkinek jár egy varázslatos pillanat”

      Többéves tapasztalatunkat kamatoztatva figyelmükbe ajánljuk egy hangulatában egyedi, kifinomultságában és szolgáltatásában páratlan eseménysátrunkat.

      A rendezvényközpont Csikszeredától 5 km-re levő Csikszentkirály határában található,közel  5000 nm-en fekszik, 80 belső parkolóhellyel, majdnem  400 személyes maximális befogadó képességel rendelkezik, a 120 nm-es táncterével a környék egyik legtágasabb esemény-rendezvénysátora.

     A sátor belső tere, kinézete vagy akár a mérete, minden egyes eseményre egyénien kialakitható, ugyanakkor ízlésesen elgondolt és türelmesen kivitelezett dekorációval,  páratlan arculatot ölt magára .

      A szivvel – lélekkel ápolt és gondozott zöldövezet kellemes környezete tágas sétányokkal, ülő alkalmatosságokkal illetve egy gondosan elkészített filagóriával rendelkezik, ez által ideális helyszínül szolgál a kinti szabad szertartások kedvelőinek.

      Ha egy nem mindennapi, felejthetetlen , szolgáltatásában is szinvonalas élményre vágysz, bizalommal fordulhatsz hozzánk.

Magic Moments…a pillanatok varázsa!

Ajánlatkérés

Ha bármilyen más szállásfoglalási lapon foglalsz, 10-15%-os fölösleges jutalékot kell fizess. A mi weblapunkon való foglaláshoz nincs semmilyen jutalék hozzáadva. Mindig legalacsonyabb árakat a mi lapunkon fogod megtalálni, így pénzt tudsz spórolni útazásod során.