Sâncraieni nr.736,Jud.Harghita,România, 0745-501-500

NUNȚI

 

“Cu toții merităm o clipă magică”

     După mai mulți ani de experiență şi cu servicii de excelenta petrecuti in domeniul restaurantelor, vă invităm la cortul nostru de evenimente,care cu ambianța sa unică și cu rafinamentul aparte este ideală pentru evenimente de poveste,de neuitat.

     Situat la marginea comunei Sâncrăieni la 5 km de Miercurea Ciuc, pe o suprafaţă de 5000 mp, cu aproape 80 de locuri de parcare, cu o capacitatea maximă de 400 de persoane, și cu un ring de dans de 120 mp, cortul nostru de evenimente este una dintre cele mai spațioase corturi de evenimente din zonă.

     Spaţiul interior, aspectul sau chiar dimensiunea cortului sunt flexibile pentru fiecare eveniment în parte, decorațiunea interioară conceput cu bun gust și eleganță, oferă o imagine de neegalat in mod individual pentru fiecare eveniment .

     Zona verde îngrijită cu suflet şi devotament, ambianţa plăcută, aleile spaţioase,băncile şi filegoria construită cu atenție , reprezintă alegerea ideală pentru iubitorii de ceremonii in aer liber.

     Dacă sunteți în căutarea unei experiențe deosebite, de neuitat şi de neegalat, nu ezitați să ne contactați.

Magic Moments….momente și clipe de neuitat !

Cereți ofertă

Rezervarea facută  pe orice alt site de rezervații te va costa cu 10-15% mai mult pentru comisioane zadarnice. Atunci când faci rezervarea direct de pe siteul nostru, nu exista niciun comision. Vei găsi întotdeauna cel mai mic preț aici, pentru a putea economisi bani pentru călătoriile tale!