Sâncraieni nr.736,Jud.Harghita,România, 0745-501-500

Nunți

După mai mulți ani de experiență şi cu servicii de excelenta petrecuti in domeniul restaurantelor, vă invităm la cortul nostru de evenimente,care cu ambianța sa unică și cu rafinamentul aparte este ideală pentru evenimente de poveste,de neuitat.Situat la marginea comunei Sâncrăieni la 5 km de Miercurea Ciuc, pe o suprafaţă de 5000 mp, cu aproape 80 de locuri de parcare, cu o capacitatea maximă de 400 de persoane…

Detalii…

Evenimente de familie

În viața fiecăruia dintre noi există momente importante si decisive, care capătă onoarea de a o sărbători ca un eveniment si trebuie celebrat ca aparte.Fie vorba de un botez, petrecere pentru copii, zi de naștere, masa de prînz bacalaureat, fie ceremonia căsătoriei, aniversarea căsătoriei, sau orice alt tip de ocazie de aniversare mică sau mare, sunteți bine venit în casa noastră modestă.

Detalii…

Reuniuni & Banchete

Banchetul își îmbogățește participanții cu o experiență pe viață. Dacă vă e dor de intâlnirea cu foștii colegi si vă gândiți să organizați o întâlnire de clasă, avem o locație ideală pentru Dvs.Un aspect important al evenimentelor de întâlnire este potrivirea nevoilor, serviciilor si bineințeles flexibilitatea locației.Tocmai pentru aceste nevoi soluția ideală este cortul de evenimente Magic Moments.

Detalii…

CONFERINȚE & TEAM BUILDING

In Locația noastră cu mai multe posibilități de alegere din 3 săli , permite si oferă soluții penru o conferință bună si plăcută pentru colegii, prietenii, clienții sau orice alt tip de oaspeți de ai Dvs.Vă punem la dispoziție un spațiu variabil care să fie personalizat și după mărimea evenimentului si bineințeles stăm la dispozitie cu o echipă flexibilă pentru a vă asigura necesitățiile Dvs.

Detalii…

Cereți ofertă

 

Rezervarea facută  pe orice alt site de rezervații te va costa cu 10-15% mai mult pentru comisioane zadarnice. Atunci când faci rezervarea direct de pe siteul nostru, nu exista niciun comision. Vei găsi întotdeauna cel mai mic preț aici, pentru a putea economisi bani pentru călătoriile tale!