Sâncraieni nr.736,Jud.Harghita,România, 0745-501-500

Evenimente de familie

 

“Cu toții merităm o clipă magică”

     În viața fiecăruia dintre noi există momente importante si decisive, care capătă onoarea de a o sărbători ca un eveniment si trebuie celebrat ca aparte.

     Fie vorba de un botez, petrecere pentru copii, zi de naștere,bacalaureat, fie ceremonia căsătoriei, aniversarea căsătoriei, sau orice alt tip de ocazie de aniversare mică sau mare, sunteți bine venit în casa noastră modestă.

     Experiența dobândită de-a lungul aniilor și pasiunea pentru gastronomie asigură excelența fiecărui eveniment,cu gusturi variate și bineînțeles venim cu o servire profesională și prietenoasă.

    Vă stăm la dispoziția Dvs. cu două săli ,cu o capacitate de până la 110 de persoane,din care sala mică este ideală pentru 35 de persoane, și sala mare pentru 75 de persoane.

Magic Moments….momente și clipe de neuitat !

Cereți ofertă

Rezervarea facută  pe orice alt site de rezervații te va costa cu 10-15% mai mult pentru comisioane zadarnice. Atunci când faci rezervarea direct de pe siteul nostru, nu exista niciun comision. Vei găsi întotdeauna cel mai mic preț aici, pentru a putea economisi bani pentru călătoriile tale!