Sâncraieni nr.736,Jud.Harghita,România, 0745-501-500

Reuniuni & Banchete

 

“Cu toții merităm o clipă magică”

     Banchetul își îmbogățește participanții cu o experiență pe viață. Dacă vă e dor de intâlnirea cu foștii colegi si vă gândiți să organizați o întâlnire de clasă, avem o locație ideală pentru Dvs.

     Un aspect important al evenimentelor de întâlnire este potrivirea nevoilor, serviciilor si bineințeles flexibilitatea locației.Tocmai pentru aceste nevoi soluția ideală este cortul de evenimente Magic Moments.

     Având in vedere amploarea evenimentelor,dimensiunea cortului se poate modifica,varia si se poate personaliza cu o decorație satisfăcătoare pentru ca toată lumea sa fie mulțumită.

     Vă propunem posibilitatea sa alegeți din diversele moduri de servire al meniurilor practicate ,fie vorba că doriți servirea tip bufet suedez,sau servirea individuala noi vă așteptăm cu mare drag cu o echipă respectuoasă, umilă și prietenoasă.

Magic Moments….momente și clipe de neuitat !

Cereți ofertă

Rezervarea facută  pe orice alt site de rezervații te va costa cu 10-15% mai mult pentru comisioane zadarnice. Atunci când faci rezervarea direct de pe siteul nostru, nu exista niciun comision. Vei găsi întotdeauna cel mai mic preț aici, pentru a putea economisi bani pentru călătoriile tale!