Csikszentkirály 736 szám, Hargita megye,Románia , 0745-501-500

TALÁKOZÓ & BANKETT

 

 „Mindenkinek jár egy varázslatos pillanat”

  A bankett egy életre szóló élménnyel gazdagítja résztvevőit. Ha érettségije régebben volt és egy osztálytalálkozó szervezésén gondolkodik mi egy ideális helyszínnel állunk rendelkezésére.

      A találkozó rendezvényeken fontos szempont az igények összehangolása, erre nyújt remek lehetőséget helyszínünk, tekintettel minden egyes esemény úgy méretében és arculatában, úgy szolgáltatásában igény szerint változtatható, kialakítható.

      Lehetőségünkben áll az étkek szervírozásában kiválasztani az ideálist, legyen szó svédbüfés kinálatról vagy akár egyéni felszolgálásról, célunk minden egyes esemény emlékezetessé tétele, hogy természetesen a résztvevő nagyérdemű közösség ezáltal közelebb kerüljön egymáshoz.

      Nagyobb létszámú ballagási ünnepségek, évfolyam találkozók, osztálytalálkozók, és bankettek számára a rendezvénysátrunk  egyik legjobb választás lehet, tekintettel a mellékszolgáltatásaink (panziós elszállásolás a távolabbról érkezőknek) is csak az Önök rendelkezésére állnak.

Magic Moments…a pillanatok varázsa!

Ajánlatkérés

Ha bármilyen más szállásfoglalási lapon foglalsz, 10-15%-os fölösleges jutalékot kell fizess. A mi weblapunkon való foglaláshoz nincs semmilyen jutalék hozzáadva. Mindig legalacsonyabb árakat a mi lapunkon fogod megtalálni, így pénzt tudsz spórolni útazásod során.